stukadoor

Stukadoor

Lang niet iedereen beschikt over de skills of het verlangen om zelfstandig de wanden of muren in hun woning of werkruimte te stuken. Gelukkig is dit ook niet nodig, want je besteedt dit heel gemakkelijk uit. Kies hiervoor wel een professional, zodat je zeker weet dat je eindigt met de gewenste resultaten waarnaar je op zoek bent. Bij nieuwvennepstukadoors.nl helpen we je graag op weg en bieden we je professioneel advies, ongeacht of de opdracht nu nieuwbouw, verbouw, renovatie of restauratiewerk betreft. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat onze vakmannen precies weten wat nodig is om de muren van je woning te voorzien van nieuw stucwerk. Vooraf aan de opdracht zal er gekeken worden naar de conditie van de wanden en zal besproken worden in welke mate er nog een voorbehandeling nodig is, of dat er gelijk kan worden overgegaan op stucwerk

Soorten stucwerk

Er zijn veel verschillende soorten stucwerk en hierdoor kan het lastig zijn om te bepalen wat de juiste keuze kan zijn voor de omgeving waarin de opdracht zal worden uitgevoerd. Gelukkig weten onze vakmannen bij nieuwvennepstukadoors.nl precies wat er goed zal uitzien en kunnen ze je ook gelijk informeren over de bijbehorende kosten. Als je de woning wilt opknappen door stucwerk te verrichten aan muren of plafonds, dan zijn hierin verschillende mogelijkheden beschikbaar. Je kunt kiezen voor glad stucwerk of voor diverse opties in structuur bewerking. Spachtelputz of sierpleister komt ook steeds vaker voor als toepassings methode op wanden en muren. Het sauzen van muren en plafonds passen wij ook toe binnen onze verbouwing projecten. Badkamers stucen stukadoren, keuken en toiletten uitrapen zijn ook werkzaamheden welke wij regelmatig verrichten. Hierdoor zijn mooie resultaten te behalen. Uiteraard heeft dit invloed op de uiteindelijke kosten die voor de opdracht betaald moeten worden, maar ook hierin zijn besparingen te bedenken.

kosten voor stucwerkzaamheden

De kosten bij stukadoor nieuwvennepstukadoors.nl voor de verschillende soorten stucwerk variëren, afhankelijk van de werkzaamheden die voor het stucwerk zullen worden uitgevoerd. De prijzen zijn gemiddeld tussen de €9 en € 20 per vierkante meter, waarbij ook het spuitwerk wordt meegerekend. Voor het uiteindelijke stucwerk moet je rekenen op een startprijs van € 12 per vierkante meter.

Stukadoorsbedrijf Bouwbedrijf Nieuw Vennep
Stukadoorsbedrijf Bouwbedrijf Nieuw Vennep

Wij stucen al vanaf 12 m2, inclusief gips materiaal en benodigdheden!
Bel ons voor een afspraak en een scherpe offerte. 0624936363

Wij leveren onze stukadoors diensten ook in Amstelveen, in Haarlem, in Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Hoofddorp, Amstelveen, Aalsmeer, De Kwakel, Vijfhuizen, Schiphol en Zwanenburg. Stukadoor Nieuw-Vennep Haarlemmermeer | Uw Vertrouwde stucadoorsbedrijf bouwbedrijf uit de buurt. Bel ons voor vrijblijvend advies, informatie of kosten.

stukadoor haarlemmermeer nieuw-vennep

Stukadoor Haarlemmermeer – Uw Stucadoorsbedrijf uit Nieuw Vennep voor al uw bouw projecten en opdrachten.
Stucen – Uitrapen – Sierpleister – Plafonds – Buitengevels – Keukens uitrapen – Badkamer stucen – Toilet uitrapen – Stukadoren – Schuurwerk – Raapwerk – Spachtelputz – Cement – Latex Spuiten

%d bloggers liken dit: