stukadoorsbedrijf

Stukadoorbedrijf nieuw vennep

Een wand of muur stuken is voor veel mensen een uitdagende opgave, waar ze liever niet aan beginnen. Nieuwvennepstukadoors.nl neemt deze zorg graag voor je uit handen. We zorgen voor een kwalitatieve afwerking van uw woonhuis of werkruimte en voorzien je van persoonlijke aandacht, professionele adviezen en een prachtig resultaat. Je kunt rekenen op vakmanschap en ervaring op gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie of restauratiewerk, waarbij we zorgvuldig zullen bespreken wat de wenselijke uitkomst dient te zijn. We bieden stucwerk in verschillende vormen, waaronder glad of structuur stucwerk en kunnen alles in verschillende kleuren aanleveren. De keuze ligt geheel bij jou en uiteraard zullen we hierin deskundig adviseren.

Stucwerk opdracht

Voor alle voorkomende stucadoors werkzaamheden kun je bij ons terecht voor een vakkundige uitvoering en afwerking. Er zal eerst gekeken worden of er nog een voorbehandeling nodig is en of je eventueel zelf bepaalde werkzaamheden wilt oppakken, waarna wij de uiteindelijke afwerking verzorging voor een strakke en efficiënte uitstraling. Hierdoor bespaar je uiteraard weer op de kosten, zonder dat je hoeft te beknibbelen op kwaliteit en resultaat. Voorafgaand zal een vakman de wand of muur inspecteren en aangeven wat nodig is om de muur optimaal te stuken. Hierdoor kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. De staat waarin je de muur opgeleverd wilt krijgen, bepaalt voor een groot deel de uiteindelijke eindprijs van de opdracht. Het is mogelijk om de muur super strak en sausklaar te maken, zodat deze geheel opgeleverd wordt. Ook is het een optie om de muur dusdanig te stuken dat er gelijk overheen behangt kan worden. Het stucwerk zal dan sneller klaar zijn en voordeliger uitpakken.

Kostenplaatje stucwerk

De mate waarin je opdracht geeft voor het uitvoeren van stucwerk voor nieuwbouw, renovaties of restauratiewerk, zal invloed hebben op de uiteindelijk prijzen die voor de werkzaamheden gevraagd zullen worden. Bij het voorbehandelen, stuken en afwerken van een volledige muur, kun je bij nieuwvennepstukadoors.nl rekenen op een startprijs van € 12 per vierkante meter.

Wij stucen al vanaf 12 m2, inclusief gips materiaal en benodigdheden!
Bel ons voor een afspraak en een scherpe offerte. 0624936363

Wij leveren onze stukadoors diensten ook in Amstelveen, in Haarlem, in Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Hoofddorp, Amstelveen, Aalsmeer, De Kwakel, Vijfhuizen, Schiphol en Zwanenburg.

Stukadoorsbedrijf Bouwbedrijf Nieuw Vennep
Stukadoorsbedrijf Bouwbedrijf Nieuw Vennep

Stucadoorsbedrijf uit Nieuw Vennep voor al uw stucadoors opdrachten.
Stucen – Uitrapen – Sierpleister – Plafonds – Buitengevels – Keukens uitrapen – Badkamer stucen – Toilet uitrapen – Stukadoren – Schuurwerk – Raapwerk – Spachtelputz – Cement – Latex Spuiten